Jääkiekkovedonlyönti

Jos täytyy valita yksi talviurheilulaji, joka kiinnostaa Suomessa vuodesta ja menestyksestä riippumatta, on se ehdottomasti jääkiekko. Jääkiekko on myös yksi niistä lajeista, joista lyödään Suomessa vetoa ahkerasti. Jääkiekkovedonlyönti on isoa bisnestä, puhuttiin sitten kotimaisen jääkiekon SM-liigan vedonlyönnistä tai vaikkapa NHL-vedonlyönnistä.
Vedonlyönti jääkiekosta on kaikkien muiden vedonlyönnin muotojen tapaan siirtynyt yhä enemmän nettiin. Eikä ihme, netistä löytyy niin laaja valikoima kertoimia ja pelimuotoja, ettei perinteinen veikkauskuponki enää tunnu millään riittävän.

Vedonlyönti ice jääkiekko bet

NHL-vedonlyönti

NHL-vedonlyönti on ollut Suomessa aina todella suosittua. Tämän johtunee erityisesti siitä, että rapakon takana on jo vuosikymmenten ajan pelannut paljon suomalaisia kiekkoilijoita. Kotimaisuusaste kasvattaa aina mielenkiintoa huomattavasti, ja monet suomalaiset jääkiekkofanit valvovatkin mielellään yömyöhään katsellen suosikkipelaajiensa ja -joukkueidensa otteita.
NHL-vedonlyönti eroaa muista jääkiekkovedonlyönnin kohteista siinä, että NHL:ssä on käytössä pienempi kaukalo. Tämä lisää peliin vauhtia ja vaikuttaa suoraan esimerkiksi maalimääriin perustuviin NHL-kohteisiin, kuten tulosvetoon ja yli-/alle-vetoihin.

Jääkiekon SM-liiga vedonlyönti

Vedonlyönti jääkiekon SM-liigasta – tai Liigasta, kuten kotimaista sarjaamme nykyään kutsutaan – on jokaviikkoista viihdettä koko talven ajan ja aina pitkälle kevääseen saakka. Kotimainen jääkiekko elää ja voi hyvin, vaikka pelin tasosta tuntuukin aina riittävät kinastelua. Onko se tarpeeksi laadukasta, eikö se ole – vai onko koko hommalla väliä lainkaan?
Jääkiekon SM-liiga vedonlyönti muuttui huomattavasti joitakin vuosia sitten, kun suomalaiseen lätkään tehtiin sääntömuutoksia. Nykyään tasapelin jälkeen on huomattavasti paremmat mahdollisuudet hankkia itselleen edelleen 2 pistettä, sillä jatkoajan jälkeen pelataan vielä tarvittaessa maalilaukauskilpailu. Tämä nostaa tasapelien esiintymistiheyttä SM-liigan vedonlyönnistä.

Lyö vetoa Suomen jääkiekkomaajoukkueesta

Jos haluat viihdettä koko rahan edestä, lyö vetoa Suomen jääkiekkomaajoukkueesta. Nykyään netin vedonlyöntisivustot tarjoavat Suomen Leijonien lätkämatseihin niin paljon hyviä kampanjoita, että lähes joka ikiseen Karjala Cupin ja ties minkä cupin otteluun on saatavilla riskittömiä vetoja tai muita etuja.
Suomen jääkiekkomaajoukkue on hyvä vedonlyöntikohde siinäkin mielessä, että se tuntuu olevan arvokisoissa usein hieman aliarvostettu kertoimenlaskijoiden mielissä. Suomelle sai esimerkiksi todella hyviä kertoimia vuoden 2016 Venäjän MM-kisoissa, joissa Leijonat joutui lopulta taipumaan vasta loppuottelussa. Vedonlyönti Suomen jääkiekkomaajoukkueen puolesta voi siis olla paitsi hauskaa, myös tuottoisaa hommaa.

Jääkiekon kertoimet netissä

Jääkiekon kertoimet kannattaa nykyään käydä siis katsomassa netissä. Toki jonkin lapun voi aina heittää sisään kioskillakin aikansa kuluksi, mutta samalla heittää ikään kuin rahaa kaivoon: sama kohde on lähes poikkeuksetta saatavilla netin vedonlyöntisivustoilla paremmilla kertoimilla.
Sen lisäksi, että jääkiekon kertoimet ovat netissä tavallista parempia, palkitaan nettivedonlyöjä myös makoisin bonuksin. Ne ovat keinotekoinen tapa kasvattaa voittomahdollisuuksiaan entisestään, ja niihin kannattaa todella panostaa. Uudelle vedonlyöjälle tarjouksia on nimittäin luvassa satojen eurojen edestä pelkällä talletuksella. Kukapa ei haluaisia aloittaa jääkiekkovedonlyöntiä suuremmalla pelikassalla, mutta samalla riskillä?