Tietoa meistä

Winterbet.com on suomalaisten talviurheilun ystävien perustama nettisivusto, jossa käsitellään talviurheilulajeja mahdollisimman laaja-alaisesti. Esittelemme sinulle kaikki lajit sivustollamme pikaisesti, jotta tiedät, kuinka hieman vieraammatkin talvilajit toimivat. Suomessa kun ei liiemmin esimerkiksi kelkkailulajeja harrasteta, joten ne ovat saattaneet jäädä monen innokkaankin penkkiurheilijan kohdalla hämärän peittoon.

Winter bet tietoa meistä

Vedonlyöntiä suomalaisesta näkökulmasta

Näkökulmamme lajista riippumatta on aina suomalaisuus ja vedonlyönti. Meidän mielestämme talviurheilu – ja itse asiassa muukin urheilu – on parhaimmillaan silloin, kun pelissä on hieman henkilökohtaista rahallista panosta. Vedonlyönti talviurheilusta on meille juuri se tarvittava lisäsyke, jonka urheilijat itse saavat osallistuessaan tiukkoihin kilpailuihin ja virittäessään kroppansa äärirajoille. Ja vaikka oman suosikin voitto maistuisi suloiselta jo itsessään, on voiton maku vieläkin makeampi, kun siihen lisätään ripaus vedonlyöntitienestejä.
Jääkiekkovedonlyönti on tietenkin se suosituin talviurheiluvedonlyönnin muoto Suomessa, vaikka myös hiihtolajit ovat aina vanginneet kansan katseen. Jääkiekko on kuitenkin hiljalleen nakertanut vanhojen valtalajien asemaa, sillä nykysukupolvet katsovat mieluummin lätkää lämpimässä hallissa kuin hytisevät mäkihyppytornin laskeutumisalueella. Tästä syystä kirjoitamme aina jääkiekosta hieman muita lajeja enemmän. Emme paljoa, mutta hieman kuitenkin. Onhan jääkiekko myös Winterbetin porukalle yksi ykköslajeista.
Toivottavasti viihdyt sivustollamme, ja onnistumme tavoitteessamme: tuoda talviurheilun pariin yhä useampia suomalaisia. Meidän keinomme tähän on vedonlyönti, joka varmasti nostaa mielenkiintoa asian kuin asian suhteen. Lue lisätietoa sivuiltamme – takaamme, että olet astetta fiksumpi talviurheilun suhteen, kun poistut luotamme.